21.3.21

El somni americà arriba a Barcelona!

 

 


Aquesta exposició organitzada en col·laboració amb el British Museum té com a protagonista l'art gràfic als Estats Units des de 1960 fins als nostres dies.

 L'Art contemporani de la segona meitat del S.XX té un abans i un després amb la irrupció des dels EE.UU. del Pop Art, associat sovint amb Andy Warhol. 

Des d'aquella  irrupció fins els nostres dies és el viatge recomanable que ens proposa el Caixaforum Barcelona per les properes setmanes  

Com ens indica la revista d'oci Timeout:

 Aquesta exposició del CaixaForum mostra 200 peces d'obra gràfica d'autors com Andy Warhol, Roy Lichtenstein i les Guerrilla Girls

Els joves artistes americans dels 60 van recuperar de l’ostracisme el gravat com a mitjà d’expressió. El CaixaForum proposa un viatge pels Estats Units, des de la irrupció del pop art i fins als nostres dies, a partir de dues-centes peces d’obra gràfica d’una seixantena de creadors. Una bona ocasió per veure en directe les serigrafies i litografies arxiconegudes d’Andy Warhol, Jasper Johns, Roy Lichtenstein i les Guerrilla Girls, i constatar com, els últims anys, el somni americà s’ha anat transformant en alguna cosa que s'assembla a un malson.

El Somni Americà

On? Caixaforum Barcelona

Fins 03.06.20212


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada