17.6.13

5 Frases i pensaments de Tom Sharpe

Vet aquí un post en record d'un escriptor que se'l recordarà segurament per les seves novel·les satíriques com "Wilt" però que també ens ha deixat algunes frases brillants...

"Si una mica de coneixement és perillós, molt és letal".

“El hombre que dijo que la pluma es más fuerte que la espada debería haber intentado leer”.

“Aprendí más en la cárcel que en el mundo esnob de Cambridge”.

"Nada me hace disfrutar más que escuchar a una mente capacitada equivocarse. Eso renueva en mí la fe en la democracia parlamentaria”.

"Me considero un humorista porque creo que la mayoría de la gente lleva una vida miserable. Entonces intento que olviden sus problemas leyendo y que se rían”.

Tom Sharpe ( 1928 - 2013)

Subterrània (o el retorn d'Els Nens Eutròfics)

L'inclassificable grup del brillant poeta i rapsoda Josep Pedrals torna amb un segon disc i amb singles plens d'originalitat com el següent...

Un segle d'escultura catalana al MEAM

EL MUSEU EUROPEU D'ART MODERN ens brinda la possibilitat de passejar-nos per un tot un segle d'escultura catalana. És una proposta original i única que lamentablement finalitzarà el proper dia 30 de juny.

Pasolini - Roma al CCCB

EL CENTRE DE CULTURA CONTEMPORÀNIA DE BARCELONA VA INAGURAR FA UNES SETMANES UNA MAGNÍFICA RETROSPECTIVA DE L'ESCRIPTOR I CINEASTA ITALIÀ PIER PAOLO PASOLINI.
Molt recomenable. Fins el 15 de setembre.

El Gran Gatsby

No entenc les crítiques que han valorat de forma poc generosa aquest film i han criticat  justament que és una pel·lícula que sembla que tingui més pes el format que no el propi contingut o la història.
Personalment m'ha agradat molt...el director sap submergir-nos amb talent als anys bojos i brillants d'una certa nova classe nordamericana. El primers minuts del metratge poden recordar pel seu estil de videoclip desenfrenat a l'inici de Moulin Rouge del mateix director.
És una pel·licula per deixar-se portar per les imatges i per una excel·lent interpretació dels actors.
Evidement és una bona pel·lícula...i és molt recomenable.