15.1.12

La millor collita del pop nostrat 2011Feia temps que no trobava un recopilatori de música tan rodó com: "el millor pop en català del 2011" publicat per Discmedi. Pels no-iniciats en el que algú ha anomenat "nou pop en català" és una bona manera de descobrir una bona colla de grups amb un bon nivell musical.

És cert que des de fa temps que no hi havia un bona collita de grups i de bones cançons com ara. I en els dos darrers anys hi hagut una bona mostra de noves propostes.

Un servidor que va créixer amb el que llavors algú va anomenar "rock en català" pensa que en l'actual panorama musical hi ha molt bones propostes però també pensa que falta una mica més de mala llet en les lletres i una mica més de rock.

Són simplement èpoques i estils.Grups d'aquest recopilatori: Antònia Font, Joan Colomo, Erm, 4t1ª, Mishima, Inspira, Manel, Anna Roig, Anímic, Senior i el cor brutal, Bedroom, Litoral, Aias, Raydibaum, Oliva Trencada, Illa Carolina, Els Amics de les ARts, Ix!, Élena, Samitier i Els Catarres.

Com a mostra del que és pot sentir el següent clip d'Inspira.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada